Bemutatkozás

Lantos Ernő kapitány vagyok a Lantos Szerviz Kft. tulajdonosa. Az Adrián hajózom, szeretem a sportot, a vitorlázást, a tengert. Társaságokat viszek nyaralni szórakozni, megismerni az Adriát, annak legszebb részeit, ahol annyi látnivaló van hogy több év sem elég hozzá, nem hogy egy hét! De valahogy el kell kezdeni mindenkinek, aki szabadságra, jó levegőre, kisebb kihívásokra vágyik.

Utunk során olyan helyekre megyünk el, ahová csak hajóval, yachtal lehet eljutni. Ez már így önmagában is egy izgalmas dolog, és a szabadságérzet, a friss levegő páratlan és megfizethetetlen élményt nyújt!

Céged, vállalkozásod van, és EL AKAROD KÜLDENI A JÓ, KIEMELKEDŐ DOLGOZÓIDAT kikapcsolódni? Ennek semmi akadálya sincsen. Természetesen mindenről számlát adunk az igényeid szerint!

A hajózási szezon mindig májustól indul, és október közepéig tart. Véleményem szerint a szeptemberi időszakban legszebb a tenger. Én ekkor szeretek a legjobban hajózni (olyan mint egy álom), mivel a tenger gyönyörű, még nagyon meleg és nincsen tumultus (a hajóbérlet is olcsóbb ilyenkor).

A hajón több ember biztonságáért is felelek, itt nem lehet hibázni, ezért nem szeretem a hősködéseket és a rendetlenséget, de szeretem a laza dolgokat. A hajón Te is meg tanulhatod az alapfogásokat, ismereteket. Természetesen csak amennyiben érdekel. El tudod képzelni, hogy milyen jó fogni egy 13m hosszú hajó kormánykerekét? Azt irányítani? Szuper.

Amennyiben ezt Te is szeretnéd átélni, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ernő kapitány