Programok - tájékoztató

Nyaraltál már hajóval az Adriai tengeren?

Útvonalunkat szabadon az igényeknek megfelelően megválaszthatjuk. Az útvonal tervezésénél célszerű figyelembe venni, hogy naponta 30 – 40 mérföldet (55-70km) tudunk kényelmesen megtenni.
A turnusok szombattól szombatig tartanak. A hajón található kényelmes hálókabinokban 7 éjszakát töltünk el. A hajóval marinákban éjszakázunk (marina egy olyan kikötő, amely hullámvédett). Itt van lehetőség áram, édesvíz felvételére, ezenkívül találhatóak zuhanyzók, mosdók, élelmiszer üzletek, éttermek stb.
De igény esetén távol mindentől, kisebb lakatlan sziget védett öblében is van kikötési lehetőség, mely igen kellemes, felejthetetlen élményt nyújt.

A horvát tengerpart a Földközi - tenger egyik legszebb része. Szigetvilágát, mely rendkívül változatos szigetekből áll, csak hajóval lehet megközelíteni. Itt az alkalom, hogy megismerjük ezt csodás, egyedi hangulatú világot. Utunk során eljuthatunk érintetlen területekre. Eldugott kiskocsmákban megkóstolhatod a finomabbnál finomabb horvát borokat, speciális ételeket. Válogathatsz a nemzeti parkok (Kornat sziget, Krk Nemzeti Park) természeti látnivalói között is.

A hajózás, vitorlázás az egyik legszebb sport. Aki kikapcsolódni, szórakozni vágyik, annak nagyon jó választás a tengeri vitorlázás. Páratlan élményt nyújt, akár a családdal, akár a barátokkal vagy egy jó társasággal vágsz neki a tengernek. A zsúfolt strandok, szállodák, apartmanok helyett, csendes kristálytiszta vizű öblök, és egy igazi luxushajó vár, – Téged és társaságodat.

A hajók igény és létszám függvénye szerint 2 – 3 – 4 db kétszemélyes hálófülkével, WC és zuhanyzóval, nappali és konyha résszel ellátott vitorlások, melyek 40-50 LE diesel motorral vannak felszerelve. A hajón 6 - 10 fő nagyon kényelmesen elfér. A páratlan kaland élménye már egy átlagos tengerparti nyaralás áráért a tiéd lehet. A hajóra hozni kell magatokkal az általatok összeállított ételt és italt, melyet a hajón megfelelően el tudunk helyezni (hűtőszekrény van) Pl.: virsli, konzervek, üdítők, sörök, borok. (meleg ebéd készítése is lehetséges). Friss péksüteményeket mindig lehet vásárolni a kikötéskor este ill. reggel.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél ezen a páratlan nyaraláson?

A kapcsolatokra klikkelsz és a megadott telefonszámot felhívod, melyet Lantos Ernő kapitány vagy ügyintézője vesz fel. Egyeztetsz létszámot, időpontot. Továbbá minden fontos kívánságot megbeszéltek. Célszerű részletesen átgondolni a tervet, hogy a kért időpontban csak a gondtalan, élményben gazdag nyaralásra koncentrálhassatok. Az általad megadott adatok alapján, árakat is egyeztettek, melyeket lehet euróba, vagy az aktuális árfolyamon forintban is fizetni. A kiválasztott időpont előtt minimum 3 – 4 héttel meg kell, hogy keressél, hiszen komoly egyeztetés, összehangolás szükséges a pontos időpontok betartása érdekében. Mint ahogy már írtam a turnusok szombattól-szombatig tartanak, de aki nem akar 7 napot a tengeren tölteni, csak 3-4 éjszakát, napot, arra is van lehetőség. Szombattól keddig,illetve keddtől szombatig tartanak a 3-4 napos kirándulások. Ilyenkor természetesen fele hajóbérleti díjjal és fele költséggel kell számolni.

Ernő kapitány