Programok - részletek

Az általános napi program

  • közös reggeli a hajón (aki akarja étterembe is megteheti)
  • úticélok egyeztetése, koordinálása
  • szükség esetén bevásárlás (piac) városnézés
  • kb. 10-11 óra körül indulás
  • vitorlázás, strandolás, napozás, a megbeszélt program teljesítése
  • este 19-20 körül kikötés (marinában tisztálkodás)
  • hajón vagy étteremben vacsora, szórakozás és szabadprogram

Költségek

Csak a hozzávetőleges árakat tudjuk megadni, mivel az igények nagyon egyediek és eltérőek lehetnek(új 1-2 éves modern hajó, 5-10 éves hajók stb.). Természetesen az ár az igények mennyiségétől és minőségétől is függ. Az egyhetes turnus (szombattól-szombatig), 8-10 fő esetén, 5 alkalommal marinában való kikötéssel, plussz minden költséggel, ami a hajóval kapcsolatban felmerül (takarítás, üzemanyag, külmotor, gázpalack, személy ill. hajóbiztosítás stb.)

április 15-től július 15-ig, szeptember 01-től október 25-ig 380-480 Euro/fő
július 15-től augusztus 31-ig 480 – 580 Eur/fő

Fizetés

A szóbeli, illetve írásbeli megállapodás után, 8 napon belül elutalod, vagy készpénzben kifizeted a teljes összeg 50% - át foglalóként. A fennmaradó összeg másik 50%-át az utazás előtt legkésőbb 8 nappal kell kifizetni. Amennyiben az első részlet nem érkezik meg időben, úgy arra az időpontra keresünk más csoportot. Ha sikerül találnunk, akkor a már megbeszélt időpontban semmiképpen sem tudtok jönni. Ha az első részlet időben megérkezik, de a második nem, úgy a foglaló elveszik, nem kérhető vissza. (Természetesen ha ez előfordulna, korrekten egyeztetünk, hogy mind a két fél elégedett legyen.)

Utazás a kikötőig

Minden csoport maga szervezi meg az utazását a kikötőig.

Honnan indul a hajó?

Általában Közép- Dalmáciai részről, Split, Sibenik, Trogir, Zadar, Kastela városok kikötőjéből. Szombaton 15-16 óra között találkozunk a kikötőben, ahol van lehetőség parkolásra (10 Eur/nap, az összeget az eltávozás napján kell fizetni). Az élelmiszereket, italokat bepakoljuk a hajóba. Útleveleket, személyigazolványokat elkérem és a hajó papírjait elintézzük. A hajó elfoglalása után 1 -2 órás eligazítás, megbeszélés van. A személyre szabott feladatokat elosztjuk. A különböző feladatokat (kikötés,menet közbeni segítségek) gyakorlatban is megtanuljuk a helyszínen.

Ernő kapitány