Programok - úticélokHvar sziget

Az Adriai tenger leghosszabb szigete. A szigeten található városban lévő várból csodálatos látvány tárul elénk a tengerre. Ezenkívül itt található Európa legrégebbi fedett kőszínháza. Hvar szigete Horvátország legnaposabb területeinek egyike.
A szigeten található levendula és rozmaringültetvények mesésen szépek.

Sibenik

Sibenik Horvátország harmadik legnagyobb városa. A városban található látnivalók és a csodálatos panoráma csábít minket egy kiadós sétára. Itt található a reneszánsz kori Szent Jakab székesegyház, amit szintén érdemes megtekinteni a kellemes séta közben. A várostól nem messze található a KRKA Nemzeti Park is, ami szintén szép látnivalókkal vár minket.

Milna

Milna Brac sziget kikötője, mely a 17. században volt a sziget székhelye. A festői szépségű öböl, a homokos-kavicsos tengerpart vonzza ide a turistákat. Itt található Osibova és Masilonova, melyek főként a kisgyermekes családok nyaralóhelyeként ismeretesek.

Makarska

Közép - dalmácia leghosszabban elterülő városa. Teljes hossza eléri a 60km-t is. Csodálatos, gyönyörű hely.

Primosten

Sibenik és Split között terül el. Apró kavicsos standja van, melyek meredeken a vízbe ereszkednek. Gyönyörű sétányaival hívja fel magára a figyelmet.

Trogir

Trogir Adria egyik gyöngyszeme. Óvárosa szép és sok látnivalóval kecsegtet,míg az éjszakai élet sok szórakozási lehetőséget nyújt.

Ezek csak töredékei azoknak az úti céloknak, melyeket érdemes megnézni. Természetesen ha van saját ötletetek, akkor azt is szívesen vesszük. Mondjátok el hová szeretnétek menni, egyeztetünk és megoldjuk.

Ha bármilyen kérdés merül fel, mindig készséggel állok rendelkezésetekre. Várom, várjuk jelentkezésteket!

Jó szelet, szórakozást:

Ernő kapitány